Website hier, website daar,......

In de loop der tijd heb ik al het één en ander aan webdesign gedaan. Uiteraard in veel gevallen om mensen te helpen aan meer klanten. Ik heb bij elk van mijn websites een andere moeilijkheidsgraad. In sommige gevallen is dat de CMS (mogelijkheid tot zelf aan passen van de website voor klant), en in andere gevallen was het een kleine webshop of roterende afbeeldingen.

In ieder geval ben ik er tot nu toe altijd uit gekomen met de opdrachtgever en heb ik nog geen ontevreden klant gehad ;)


Rol met de muis over de afbeelding voor een klein verslag, of klik om een kijkje op de site te nemen.
www.12cv.nl

Een webwinkel op het gebied van Centrale Verwarming! Hierbij heb ik gebruik gemaakt van de Prestashop-template. In eerste instantie had ik een eigen webshop gemaakt, maar na een tijd begon de site echt leuk te lopen en kon ik niet anders dan meer functies toevoegen door een bestaand template te nemen. Extra's: toevoeging SSL certificaat, en Ideal-implementatie.
www.12dak.nl

De afgeleide van de vorige webshop 12cv.nl. Hierbij heb ik de originele webshop zoals die eerst bij de CV-kant was behouden. Deze site doet het heel goed, maar doordat er minder produkten in zitten is de noodzaak voor uitbreiding overbodig. Extra's: Zelfgemaakte CMS, toevoeging SSL-certificaat en Rabobank i-kassa Ideal-implementatie
www.all-inservice.nl

Een leuke site voor een klein Installatiebedrijf. Eigenlijk vrij simpel wat betreft structuur. De vormgeving was iets uitgebreider, en daar is ook iets meer werk in gaan zitten. De klant beheerd de site nu zelf, en ik heb er geen CMS bij gebouwd. (ouwejongenskrentebrood) dus ik heb geen invloed meer op de site!Extra's: een beetje extra javascript(bewegende foto's)
www.timmerbedrijf-berkien.nl

Een leuke site voor een ZZP-er. Geen technische hoogstandjes maar gewoon een degelijke complete site met een simpele opbouw. Extra's: Flash voor de animatie bovenin. Waarschijnlijk de laatste animatie die ik met flash gemaakt heb aangezien dit steeds minder ondersteund word.
www.bliksem-onderhoud.nl

Wederom een ZZP-er die via een website een kijkje wil laten geven in zijn projecten. Bij deze heb ik wel een CMS gemaakt zodat de klant zelf zijn materialen kan uploaden en teksten kan aanpassen waar hij wil.
www.bouwdouche.nl

Een afgeleide van lancee-onderhoud. De bedoeling is om via deze site potentiele klanten een mobiele douche-oplossing aan te bieden. Via een Googlemaps api kaner via het invoeren van een postcode een prijs worden berekend voor de huur van een week.
www.bouwrob.nl

Een wat groter installatiebedrijf uit de regio waarvan ik buiten de website ook het drukwerk en de bus-bedrukkingen heb ontworpen. De site heeft een complete CMS met de mogelijkhied alle teksten en foto's aan te passen of toe te voegen.
www.marcogouka.com

Een fietsenwinkel in utrecht, geen webshop maar wel een duidelijk zicht op het assortiment. Een complete CMS met alle toeters en bellen. De klant maakt er goed gebruik van en dat werpt zijn vruchten geloof ik wel af.
www.lancee-onderhoud.nl

Weer een installatie bedrijf. Nu met een duidelijk strakke layout, en simpele opbouw. Kleuren en layout aan de hand van bestaand logo. Tevens de visitekaarten ontworpen.
www.langerakdoehetzelf.nl

De site van onze eigen winkel. Een complete webshop gekoppeld aan ons intern-klantensysteem. Tevens een complete voorraadbeheer met sms-systeem voor klant-notificatie. Voor de speciale bestelartikelen hebben we een offerte-systeem die direct verwerk kan worden.
www.ralphsports.nl

Een website voor de plaatselijke sportzaak. Een website met CMS en kleine webshop. De shop is gemaakt met een bestaand template aangezien de klant de shop eigenlijk heeft laten maken voor 1 produkt.
www.the-jets.nl

Dit is de website voor de Utrechtse band "The-Jets"! Ik had al een keer foto's gemaakt bij een optreden van deze band (zie projects), waarbij de gitarist mijn zwager is, en nu dan ook een website! Een klein CMS-je met wat upload-mogelijkheden voor afbeeldingen en agenda!
terug naar home
knoppie
knoppie
knoppie
knoppie
 
12cv.nl
12dak.nl
all-inservice.nl
timmerbedrijf-berkien.nl
bliksem-onderhoud.nl
bouwdouche.nl
bouwrob.nl
marcogouka.com
lancee-onderhoud.nl
langerakdoehetzelf.nl
ralphsports.nl
the-jets.nl