ZZP-Admin een simpel facturatie en offerte systeem!
terug naar home
knoppie
knoppie
knoppie
knoppie
 

ZZP-Admin een simpel facturatie en offerte systeem!

Door mijn werk kom ik vaak in aanraking met ZZP-ers en dan vooral in de installatie en renovatiebranche... Hierdoor ben ik er achter dat een hoop van deze ondernemers het maken van offertes en facturen lastig vinden. Vaak gaan ze aan de slag met Word of Exel en deze worden dan ook compleet met deze extensies verstuurd, waardoor in feite de klant zelf de prijs kan invullen en de offerte kan uitprinten.

Voor een aantal van mijn klanten heb ik een simpel offerte en facturatie-systeempje ontwikkeld waarbij het maken en opslaan van offertes en facturen in een handomdraai gedaan is... Zelf je bedrijfsgegevens invullen en je logo uploaden.... Zelf je orders opslaan uitprinten en verzenden (als PDF). en direct een herinnering uitdraaien wanneer de betaling niet op tijd is.

Uiteraard heb je nog steeds een boekhoud pakket nodig, of een goede boekhouder, maar het maken van de eerste offerte tot het opslaan en uitdraaien van de herinnering kan door dit programma worden uitgevoerd. Tevens zit er bij de eerste versie van mijn programma een inkoopmodule waarmee je de inkoopfacturen overzichtelijk hebt en weet wanneer je deze moet betalen.

Mocht er interesse zijn dan graag even een mailtje....

Klik op deze link om het programma eens te bekijken.